slagerijbeulen

 

 

maubarbe

 

 

svh39

 

 

ltvh

 

 

studiogommans

 

 

desport

 

 

 

 

Joomla!

Alle sites zijn opgezet met het CMS Joomla!. Slagerij Beulen is ons eigen bedrijf, en draait onder een standaard Joomla! template.

Maubarbé (standaard Joomla! template) is mijn Virtuemart-webwinkel. Meer opgezet uit interesse voor Joomla! dan om daadwerkelijk wat te verkopen. De winkel, of "onze nieuwe zolder",  is beperkt gevuld met eigen tweedehands kinderkleding. Begin 2014 heb ik de officiele winkel gesloten.

SVH'39 is mijn eerste site, opgezet om voetbalvereniging SVH'39 een digitaal gezicht te geven en de in- en externe communicatie te bevorderen. Ook deze site is gebaseerd op een standaard Joomla! template. Momenteel wordt de site overgenomen door een andere beheerder, die de website op basis van WordPress ontwerpt. Zelf heb ik mijn werkzaamheden voor SVH'39 verlegd naar de functie van secretaris.

De site van LTV Herkenbosch, gemaakt net voordat de vereniging haar 40-jarig bestaan vierde, is ook niet langer in mijn beheer. In 2015 heb ik de site definitief overgedragen aan LTVH, en geeft het bestuur zelf invulling aan de site.

De sites van Studio Gommans en Café Zaal de Sport zijn vriendendiensten, basic ingericht en wederom gebaseerd op standaard Joomla!-templates. Studio Gommans heeft eind 2015 besloten enkel nog via Facebook haar diensten te promoten.

Williwawdesign tenslotte is geboren uit een vraag van mijn werkgever om jezelf op eigen wijze te presenteren. Nu wordt de site gebruikt als communicatiemiddel en internettraining voor de familie BeulJan.

Geïnteresseerd in Joomla!? Bezoek de website van Joomla!, of een van de Nederlandse sites, JoomlaCommunity.eu, Joomla!NL, of Mijn Joomla Forum.